AKTUELNO

Otkako se Anabela Atijas uselila u "Zadrugu", gde vodi ratove sa ćerkom Lunom Đogani, njenim dečkom Markom Miljkovićem i bivšim mužem Gagijem Đoganijem, brigu o njenim maloletnim ćerkama vodi Andrej Atijas, njen doskorašnji suprug.

Ova činjenica izazvala je lavinu komentara u javnosti - pojedinici su se upitali kako je Anabela mogla da poveri Andreju brigu o ćerkicama, s obzirom na to da se nedavno na jednoj privatnoj klinici lečio od alkoholizma... Kako bi se uklonile sve sumnje, u poteru za Atijasom krenula je i ekipa emisije "Paparaco lov" koja ga je posle nekoliko sati čekanja usnimila ispred zgrade, sa Blankicom i Ninom.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidno raspoložena družina rešila je da iskoristi sunčano, prolaćno popodne za šetnju u koju su poveli i Anabelinog psa, o kojem se svi staraju dok je ona u "Zadruzi", a nakon što su se zabavili u obližnjem parku, Andrej, Nina i Blankica ušli su u automobil koji je, inače, Luna dobila kao nagradu u "Zadruzi", a koji je nedugo posle toga otkupio od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Stali su do obližnje benzinske pumpe, pet šopa, a usput su svratili i do restorana brze hrane, posle kog se Andrej odlučio na neočekivani potez. Nakon što je za Ninu i Blankicu uzeo po jedan hamburger, preostalu hranu udelio je deci na ulici, što ih je veoma obradovalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo posle toga vratili su se u stan, gde su proveli ostatak dana.

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Blankica Atijas

#Nina Đogani

#Paparaco lov

#Zadruga

<
'