AKTUELNO

Sa Noletom na beogradski aerodrom sleteli supruga Jelena, sin Stefan, ćerka Tara, kao i Jelenini roditelji.

Novak Đoković sa suprugom Jelenom i decom upravo je sleteo u srpsku prestonicu. Ekipa portala Pink.rs uslikala je Đokoviće na aerodromu "Nikola Tesla" gde su bili vidno raspoloženi i nasmejani.

Foto: Pink.rs

Sa Đokovićima su bili i Jelenini roditelji, a najbolji teniser sveta je odmah seo u automobil i otišao u nepoznatom pravcu.

Foto: Pink.rs

Jelena je bila u potpuno prirodnom, opuštenom izdanju, bez šminke, jer se tako najprijatnije i oseća.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, ovo je prvi Noletov dolazak u Srbiju nakon osvojenog Grend slem trofeja na Australijan openu. Pošto je osvojio osmu pobedu na turniru u Melburnu Novak je sa porodicom otišao na odmor u Italiju, a sada je stigao i u svoju domovinu.

Đoković je, inače, nedavno najavio svoj dolazak u Srbiju i otkrio koliko će se zadržati. 

Foto: Pink.rs

Doći ću šest, sedam dana pre nego što odem u Dubai, a onda ću se posle turnira ponovo vratiti pre odlaska u Ameriku. Tako da ću sve ukupno biti nekih nekoliko nedelja u Srbiji. U principu su to neki periodi kada ja dolazim u zemlju. Negde u februaru i posle na proleće ili možda u septembru. Radujem se da vidim svoje roditelje i širu familiju, svoj narod i da se lepo proslavi sve ovo, pošto nisam imao priliku da prošle godine proslavim neke velike uspehe. Ovoga puta ćemo da obeležimo - rekao Đoković medijima nakon veličanstvene pobede u Melburnu.

Ekskluzivne snimke sa aerodroma možete pogledati u nastavku.

Autor: J. Vučić

#Novak Đoković

#Paparaco

#Teniser

'