AKTUELNO

Ova nezgoda na folk pevača ostavila je velike posledice.

Darko Lazić održao je u utorak veče koncert u Beogradu i proslavio deset godina karijere. Tom prilikom u Sava Centru podržale su ga mnogobrojne kolege, ali i bivša supruga Ana Sević koja je došla sa njihovom ćerkom Lorenom, kao i sadašnja izabranica Marina Gagić.

Foto: TV Pink Printscreen

Anu i Darka u poslednje vreme prate glasine da su ponovo zajedno, što je odlučila da proveri ekipa emisije "Paparaco lov". Popularnog pevača ipak su usnimili u društvu aktuelne verenice Marine Gagić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje izvadili su zajedno kolica za dete iz automobila, a zatim su se porodično uputili ka crkvi. Inače ovo je njihova prva šetnja u kojoj ih je uhvatila jedna paparaco ekipa nakon što je sin Aleksej stigao na svet.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Lazići su snimljeni kako odlaze u crkvu na godišnjicu saobraćajne nezgode koju je doživeo Darko, a koja je na folk pevača ostavila velike posledice. Paparaci su usnimili Darka kako pali sveće u crkvi i zahvaljuje se Bogu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Lazić palio sveće, njegova verenica izašla je napolje sa njihovim sinom koji se unervozio, pa ga je prošetala po crkvenom dvorištu. Međutim, ona je tada iskoristila i priliku kako bi napravila selfi fotografiju.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Marina Gagić

'