AKTUELNO

Ona će 24. novembra izgovoriti sudbonosno "Da" Veljku Ražnatoviću.

Pre nekoliko dana je domaća javnost saznala da je verenica Veljka Ražnatovića, Bogdana Rodić u blagoslovenom stanju, a ekipa emisije "Paparaco lov" odmah se uputila ispred doma Ražnatovića na Dedinju.

Foto: TvPink Printscreen

Prva je iz porodične kuće izašla upravo Bogdana i to ranom zorom. Ona će inače sudbonosno "Da" Veljku izgovoriti 24. novembra, a mnogi već predviđaju da će ovo biti svadba decenije.

Foto: TvPink Printscreen

Rodićeva je pokazala da je veoma aktivna trudnica, te je obavila mnogo obaveza po gradu, dok je njen dragi za to vreme bio na treningu.

Nešto kasnije, iz kuće je izašla i Anastasija Ražnatović, koja trenutno ne provodi dane u stanu u kom inače živi sa svojim dečkom Đorđem Kuljićem, jer je on najverovatnije na poslovnom putu, a mlada pevačica se za to vreme vratila nakratko kod svoje majke.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je otišla do jedne zgrade, a onda ju je drugarica pokupila svojim automobilom, te su otišle u jedan tržni centar i gledale film.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NJIH DVOJE SU HIT: Miljana i Zola ponovo obaraju internet, ovaj snimak je sve nasmejao do suza! A IMA VEZE SA MARIJOM! (VIDEO)

Za to vreme naša najveća muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović bila je na snimanju emisije "Magazin In", a nakon snimanja je sa prijateljem otišla na jednu privatnu proslavu.

R. L.

#Bogdana Rodić

'