AKTUELNO

Kamera je sve zabeležila.

Naša popularna pevačica gostovala je pre nekoliko nedelja u emisiji "Amidži šou", a ekipa emisije "Paparaco lov" zabeležila je kadrove kojima se Rada sigurno nije nadala.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Manojlovićeva je ustala sa garniture, ali nije dovoljno vodila računa, pa su joj u jednom trenutku sevnule gaćice.

Već sutradan, Rada je gostovala u emisiji "Kontravizija", a ekipa ove emisije ponovo je bila na licu mesta. Tom prilikom, usnimili su celulit na njenim butinama, a onda je pevačicu zadesio novi maler.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je izašla iz studija, Rada je primetila da se ispumpala guma na njenom četvorotočkašu, pa je kao i svaka sposobna žena uzela i sama napumpala gumu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Kad vidite našu popularnu pevačicu u ovom izdanju, neće vam biti dobro! SKINULA SE I POKAZALA GOLE GRUDI! (FOTO 18+)

Iako se nedeljama spekulisalo da je Haris Berković prevario Manojlovićevu sa pevačicom Monikom, sa kojom je snimio duet, izgleda da to definitivno nije istina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kamera "Paparaco lova" zabeležila je trenutak kada Rada vozi svog dečka i Moniku njenim automobilom, a zatim zajedno odlaze u njihov stan. Pevačica je tom prilikom iz svog auta iznela piće i grickalice, pa su proveli veče u lepom i prijatnom društvu.

R. L.

#Paparazzo Lov

#Radmila Rada Manojlović

'