AKTUELNO

Ekipa emisije ''Paparaco lov'' sve zabeležila!

Mlada pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Teodora Džehverović nedavno je položila vozački ispit, te je odmah isprobala svoju probnu vozačku dozvolu, što je usnimila i ekipa emisije "Paparaco lov".

Foto: TvPink Printscreen

Prvo što smo primetili jeste da je pevačica promenila boju kose, pa je od zanosne plavuše postala vatrena crnka. Ona je imala propisnu oznaku na svom automobilu, da je početnik, ali je to nije sprečilo da načini niz saobraćajnih prekršaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je automobil ostavila nasred ulice, upalila sva četiri migavca i sačekala da joj majka, Goca Džehverović dovede psa. Pevačica je na putu do salona za ulepšavanje kućnih ljubimaca načinila još jedan prekršaj, prošla je kroz žuto svetlo, što novopečeni vozači nikako ne bi smeli da rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispred salona, Džehverovićeva je ponovo auto ostavila van parkinga, te je blokirala još dva četvorotočkaša koji su bili pravilno parkirani.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je svog ljubimca ostavila u sigurnim rukama, Teodora je otišla da se nađe sa svojom menadžerkom i majkom, a auto je parkirala na mestu rezervisanom za invalide.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAKON RAZVODA PRELAZI NA ŽENE? Kaja šokirala sve, otkrila da je privlači ova POZNATA DAMA! (VIDEO)

Međutim, ubrzo su pristigli policajci, koji su Džehverovićki ostavili kaznu, zbog nepropisnog parkiranja začakenu za brisače.

R. L.

#Paparazzo Lov

#Teodora Džehverović

'