AKTUELNO

Ekskluzivni kadrovi u novom "Paparazzo lovu"!

Druga epizoda 11. sezone jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, „Paparaco lov“ očekuje vas i ove srede od 22 časa na TV Pink. Voditeljka Ana Pendić Radoš vodiće vas kroz sve zanimljive i šokantne priče koje je ekipa emisije „Paparazzo lova“ pripremila u toku protekle nedelje.

Seka Aleksić uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi majke, zbog čega se povukla iz javnosti i potpuno posvetila porodici. Dok željno iščekuje dolazak drugog sina, kome će dati ime Isak, Seka uživa sa sinom Jakovom i suprugom Veljkom, a kako izgleda u šestom mesecu trudnoće, otkriva upravo emisija „Paparaco lov“. Ekipa emisije pratila je Seku u stopu, a ekskluzivne snimke videćete večeras od 22 časa na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

I tokom protekle nedelje najbolji paparaci patrolirali su prestoničkim ulicama kako bi „ulovili“ sve prekršaje poznatih. Tako su u vožnji uhvatili pobednicu prve sezone „Zadruge“ i pevačicu Kristinu Kiju Kockar, koja je sudeći po najnovijim snimcima i dalje bahata u saobraćaju.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok se Kija opredelila za kola, Zorica Marković je „divljala“ gradom na nešto modernijem vozilu – četvorotočkašu bagiju, a kako je izgledala njena vožnja saznaćete u ovonedeljnom „Paparaco lovu“.

Foto: TV Pink Printscreen

Leto je zvanično prošlo, a vrelinu u ove jesenje dane uneće snimci Maje Berović i Aleksandre Mladenović. Budno oko kamere emisije „Paparaco lova“ uhvatilo je ove dve pevačice kako u izazovnom izdanju prave čuvene selfije, te nema sumnje da će ovi prilozi privući pažnju muškog dela publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Emisija „Paparaco lov“ ispratila je selidbu pevačice Viki Miljković, koja se konačno preselila u luskuzno naselje, ali i strasne poljupce Jovane i Željka Joksimovića nasred ulice.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo zanimljivih i ekskluzivnih snimaka, zato ne propustite „Paparazzo lov“ u sredu 9. oktobra u 22 časa na TV Pink!

Pink.rs

#Paparaco

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

'