AKTUELNO

Poznati maneken nije mogao da odoli atraktivnom izgledu svoje bivše ljubavnice, sa kojom je u drugoj sezoni rijalitija bio intiman pred kamerama.

Na glamuroznoj proslavi 25. rođendana televizije Pink maneken i bivši učesnik "Zadruge" Tomislav Toma Panić sve vreme je uživao u društvu pevačice Nadežde Biljić, kojoj je konačno mogao da se približi, budući da mu je istekla ranije izrečena mera zabrane prilaska zbog njene prijave o nasilju. Toma i Nadežda, koja će mu za nekoliko meseci roditi dete, nasmejani su pozirali fotoreporterima, uživali u priči i piću, a u jednom trenutku Panić je trudnu pevačicu ispratio iz restorana.

Foto: e-stock agency

Čim je devojci koja će mu uskoro podariti dete video leđa, vidno raspoloženi Toma našao se u zanimljivom društvu - odmah mu je prišla bivša zadrugarka Marijana Zonjić, sa kojom je, inače, u drugoj sezoni "Zadruge" bio intiman.

Foto: Pink.rs.

Nekadašnji ljubavnici su se smeškali, ćaskali i odmeravali sve vreme - u više navrata Toma nije mogao da odvoji pogled sa Marijaninog bujnog dekoltea, što smo mi krišom uspeli da snimimo. Ipak, u jednom trenutku Toma je primetio da smo sve snimili - istog trenutka počeo je da viče, preti i moli da se zabeleženi snimak izbriše.

U nastavku pogledajte šta su Marijana i Toma radili čim je Nadežda otišla sa žurke:

D. Tanasijević

#Marijana Zonjić

#Nadežda Biljić

#Paparaco

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'