AKTUELNO

Ovo joj je izmamilo osmeh na lice.

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gost voditelja Ognjena Nestorovića bila je bivša zadrugarka Maja Marinković, koja je toliko zaintrigirala široku javnost, da je osvojila peto mesto u superfinalu "Zadruge 2", rijalitija koji je pomerio sve granice gledanosti.

Maja je na samom početku emisije otkrila Ognjenu da se vratila sa nagradnog putovanja koje je dobila kao pobednik rvanja u čokoladi koje je organizovao Veliki šef u popularnoj emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte: ŠTA KAŽU ZVEZDE?! Aleksandri Subotić sledi RASKID sa SADAŠNJIM DEČKOM, a evo koliko će se puta UDAVATI! (FOTO)

Ognjen je upitao Maju da li je na putovanje povela emotivnog partnera, ali je ona ispričala da je išla sa svojim ocem, a zatim otkrila nešto interesantno.

Što se tiče mog emotivnog statusa, mogu samo da kažem da sam zadovoljna. To znači nešto - ispričala je Marinkovićeva Ognjenu.

Pre samog početka emisije, dok je ekipa našeg portala vodila intervju sa Majom, njoj je stigla poruka od misterioznog dečka, a mi smo uspeli da uslikamo njen telefon, iako je Marinkovićeva brzo sakrila od koga joj je stigla poruka.

Foto: Pink.rs.

Ja kod kuće, čekam tebe - glasila je poruka koju je Maja dobila.

Naš paparaco uspeo je da snimi Maju dok se tokom pauze za reklame dopisivala sa dečkom, a osmeh na njenom licu govorio je sve.

Foto: Pink.rs.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Maja Marinković

'