AKTUELNO

Pokazao je svoju humanost na delu!

Popularni folk pevač Darko Lazić došao je na ideju da okupi svoje kolege na bazenima u Rumi povodom humanitarnog koncerta za jednoipogodišnjeg dečaka Stefana Gončina koji boluje od teške bolesti.

Među prvima odazvale su se pevačice Tamara Milutinović i Sandra Rešić. Zajedničkim snagama odlučili su da zatresu binu i naprave dobru atmosferu, a sav prihod od prodaje ulaznica, pića, majica, bedževa i ostalih suvenira biće uručen roditeljima bolesnog mališana.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Foto: Facebook

Ovo je samo još jedan dokaz da i domaća javna scena i te kako trudi da poveća svest o humanosti, čini dobra dela i apeluje na pomoć. Stefan inače, pati od izuzetno retke bolesti, tuberokleroze mozga, koja izaziva teške napade kod njega, zbog čega mu je neophodno lečenje matičnim ćelijama u inostranstvu, za koje njegovi roditelji nemaju novca.

Pred koncert uhvatili smo Darka kako non-stop drži telefon u ruci i šalje poruke, pa je očigledno da je on taj koji brine o organizaciji celog koncerta i da je neminovno da sve vreme bude pri telefonu, a njega je došla da podrži u humanom gestu i njegova verenica Marina Gagić.

Foto: Pink.rs.

Foto: Pink.rs.

Foto: Pink.rs.

Pink.rs

#Darko Lazić

'