AKTUELNO

Drama na crnogorskom primorju!

Dragana Mitar, učesnica druge sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge", preživela je pravu dramu kada je napustila Belu kuću i saznala da je njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović našao novu devojku. Ona je odlučila da podnese zahtev za razvod braka, a onda i javno rekla da je Siniša fizički i psihički zlostavljao. Njen potez je iznervirao Sinišu, te je rešio da se bori za starateljstvo nad njihovim sinom Jovanom.

Gostujući u specijalnoj emisiji na televiziji Pink, Dragana je ispričala da je Siniša i dalje maltretira, te da joj non-stop šalje fotografije sa novom devojkom, što je i pokazala.

Kako bi se sklonila od svega, ona je otišla u Crnu Goru, a nije ni slutila da će Siniša krenuti za njom i to sa novom devojkom! Paparaco našeg portala uslikao je Sinišu i njegovu devojku u kafiću, a kako saznajemo, Dragana se nalazila u susednom lokalu i čak je došlo i do njihovog susreta!

Foto: Pink.rs

Siniša i Dragana su se sreli već u Budvi i to u jednom butiku, ali je on potpuno ignorisao jer ima zabranu prilaska. Dok je ispijao piće sa novom devojkom, Dragana je sedela u kafiću pored - kaže naš izvor.

Kako će se ova dramatična situacija dalje razvijati preostaje da vidimo.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Dragana Mitar

#Paparaco

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Dragutinović

'