AKTUELNO

Grad Beograd večeras od 20 sati i 15 minuta organizovaće svečani doček našim zlatnim delfinima koji su četvrti uzastopni put osvojili Šampionat Evrope, ali i Olgi Danilović, mladoj teniserki, koja je osvojila prvu WTA titulu u svojoj karijeri.

Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda, rekao je za Pink da pripreme za doček teku po planiranom redosledu.

- Ovo nam nije prvi doček i ovo tradicionalno već nekoliko decenija traje. Komunalno preduzeće i svi koji rade u Skupštini grada su vrlo izverzirani da u vrlo kratkom vremenskom periodu pripreme doček za naše sportiste – rekao je Nikodijević.

Nikodijević je dodao i to da ćemo večeras pored zlatnih vaterpolista imati priliku da vidimo i Olgu Danilović.

- To je sjajna pozivnica za sve Beograđane da dođu i da učestvuju večeras u jednoj zaista predivnoj žurci. Ono što su uradili naši vaterpolisti pomera granice u sportu, u vaterpolu. Teško će iko ikada više uspeti da napravi takvu generaciju i takve rezultate, kao što smo napravili mi. Isto tako je i Olga Danilović napravila nesvakidašnji rezultat za jednu mladu 17-godišnju teniserku. I to je dobar povod da se večeras okupimo – kazao je Nikodijević i dodao:

-Večeras u 8 i 15 očekujemo izlazak naših vaterpolista na balkon, ali muzički program počinje sat vremena pre toga. Biće DJ-evi da puštaju muziku, ali i Marina Visković koja će pola sata pre zvaničnog izlaska sportista pevati za naše sugrađane, tako da očekujemo dobru atmosferu i to je pozivnica svim Beograđanima da večeras budu sa nama.

Nikodijević je dodao još i to da su naši sportisti zaslužili doček i uveren je da će ove godine biti još ovakvih dočeka. On je čestitao sportistima i poručio da samo nastave da nas raduju ovako sa medaljama kao što je to bio slučaj do sada.

#Nikola Nikodijević

#Olga Danilović

#vaterpolo

'