AKTUELNO

Maestralna srpska atletičarka Angelina Topić vratila se iz Perua, gde je na Svetskom prvenstvu za juniore osvojila zlatnu medalju u skoku uvis.

Angelina je u ponedeljak kasno uveče sletela na Beogradski aerodrom. Pored čelnika Atletskog saveza Srbije, članova porodice i prijatelja, Angelinu je dočekao i njen dečko Aleksa Tomić.

On je u ruci držao urnebesnu poruku koja je do suza nasmejala svetsku šampionku.

Odštampao je fotografiju slavnog američkog atletičara Noe Lajlsa i njegov čuveni citat:

"Svetski šampioni čega?"

Aludirao je na čuvenu izjavu slavnog atletičara koji je isprozivao NBA košarkaše, koji veruju da su šampioni NBA zapravo šampioni sveta.

Foto: Instagram.com

"Znate šta me najviše boli? Kad gledam NBA finale i njima stoji ‘svetski šampioni’ na čelu. Svetski šampioni čega? SAD? Da me ne shvatite pogrešno, volim SAD s vremena na vreme, ali to nije čitav svet. Ovo je svet. Ovde se gotovo sve države bore i sijaju, noseći svoje zastave kako bi pokazali koga predstavljaju. U NBA nema zastava", izjavio je svojevremeno Lajls i podigao veliku buru u javnosti "preko bare".

Aleksin potez oduševio je Angelinu, koja je odmah na svom Instagram storiju objavila njegovu fotografiju uz emotikon koji plače.

Autor: Snežana Milovanov