AKTUELNO

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i ponovo pokazala zbog čega se smatra jednom od najvećih svetskih sila u popularnom vodenom sportu. Među zlatnim delfinima je i šarmantni Nemanja Ubović.

Godinama unazad sanjao je da sa reprezentacijom postigne uspeh na Olimpijskim igrama. Najveći profesionalni san bio mu je ovaj koji je danas dosanjao:

"Mislim da je ta želja ista kao kod svakog profesionalnog sportiste Olimpijske igre" rekao je Ubović pre nekoliko godina za Glossy.

Dok je jurio ka ovom snu, Nemanja je ostvario i sve privatne snove. On se oženio sa šarmantnom Jovanom sa kojom je dobio dvoje dece. Neposredno pred odlazak u Pariz najmlađem sinu Vasi proslavio je prvi rođendan.

Za samo dva dana Nemanjinom starijem sinu Jakši biće treći rođendan. Još jedan simobiličan datum u životu zlatnog delfina bio je 9. avgusta kada je obezbedio sa saigračima polufinale ali i proslavio četvrtu godišnjicu braka. Očigledno su ovog avgusta zlatnom sportisti zvezde bile naklonjene te je ostvario i najveći profesionalni cilj koji je sebi zacrtao.

Autor: Aleksandra Aras