AKTUELNO

Džudo miks tim Srbije u četvrtfinalu Olimpijskih igara izgubio je od Japana.

Ipak, imaćemo priliku da stignemo do medalje preko repasaža.

UŽIVO PRENOS:

Srbija - Japan

11.01 - Aleksandar Kukolj boriće se protiv Arona Volfa, a ne korpulentnog Tacura Sata o kom smo pisali. Došlo je do prekida borbe zbog ogrebotine Volfa. Na kraju je Volf upisao dva vazarija i odveo Japan u polufinale. Ipak, imaćemo priliku da stignemo do medalje preko repasaža.

10.59 - Milica Žabić je poslednja nada Srbije, moraće do boda kako bismo ostali u meču. I ponovo sjajnom partijom donosi bod Srbiji.

10:51 - Nemanja Majdov će pokušati da donese prvi bod Srbiji protiv Takanorija Nagasea. Ponovo je meč Majdova ušao u produžetak, vodila se velika borba između njega i Japanca, ali na kraju, sa tri šido kazne, Majdov gubi ovaj duel.

10.46 - Sledeća je na tatamiju Marica Perišić i to protiv Sake Nizoe. Opet je iponom Marica poražena.

10.40 - Strahinja Bunčić je prvi na tatamiju protiv Hifumi Abea. Nažalost, iponom je Abe stigao do pobede i doneo je Japanu prednost.

UOČI BORBI:

Srpski džudo miks tim na Olimpijskim igrama u Parizu predstavljaće Strahinja Bunčić, Nemanja Majdov, Aleksandar Kukolj, Milica Nikolić, Marica Perišić i Milica Žabić.

Prvi protivnik našoj reprezentaciji bila je selekcija Holandije i pobedom u ovom meču (4:2) naš tim stigao je do četvrtfinala gde će se boriti protiv Japana koji je savladao Španiju (4:3).

Autor: Iva Besarabić