AKTUELNO

Snup Dogće imati čast da nosi olimpijsku baklju pred otvaranje Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine, prenosi "TMZ Sports"!

Poznati reper biće među poslednjim nosiocima baklje koji će učestvovati u tradicionalnom reliju pre nego što baklja stigne do svog konačnog odredišta na Ajfelovom tornju u petak.

Prema najavama, Snup će nositi plamen kroz Sen-Deni, zajedno sa francuskim reperom MC Solar-om i glumicom Laeticiom Kastom. Gradonačelnik Sen-Denija je potvrdio ovu informaciju putem društvenih mreža.

Reli olimpijske baklje započeo je još u aprilu u Grčkoj i od tada je prolazio kroz različite delove Francuske. Snup Dog se ove godine potpuno posvetio timu SAD-a i čak je učestvovao u pokrivanju međunarodnog takmičenja koje pruža NBC. Viđen je u društvu brojnih sportista koji se pripremaju za nadolazeće igre.

Još uvek nije otkriveno ko će upaliti olimpijski plamen na ceremoniji u petak, jer će ta informacija ostati tajna do poslednjeg trenutka.

Iako se možda postavlja pitanje da li će Snup iskoristiti priliku za svoju poznatu zabavu uz vatru, važno je napomenuti da je marihuana zabranjena u Francuskoj.

Autor: Dubravka Bošković