AKTUELNO

Jelena Đoković sa decom Stefanom i Tarom pomno prati svaki meč Novaka Đokovića na Vimbldonu. I dok najbolji teniser niže uspehe, sve oči u loži uprte su u teren.

Dobro ne baš sve. Mala Tara je ponela sa sobom knjigu koja joj je privukla pažnju. Kamere su zabeležile kako guta stranice svoje omiljene knjige, a snimak je brzo postao viralan na mrežama.

Dok je najbolji srpski teniser svih vremena vodio iscrpljujuću bitku sa Australijancem Aleksejom Poprinom, šestogodišnja devojčica pažnju je usmerila na – knjigu “Unicorn academy” (Akademija jednoroga).

Reč je popularnoj knjizi za devojčice koja je postala planetarno popularna.

"Akademija jednoroga je mesto gde su čuda moguća! Upoznajte čudesne jednoroge i njihove prijatelje i uživajte u magičnim avanturama iz edicije Akademija jednoroga", navodi se u opisu knjige, koja se sastoji iz nekoliko delova.

Moderna Mama

Jelena je otvoreno govorila o roditeljstvu i izazovima u kojima je bila, a ispričala da decu, Stefana i Taru, ne vaspitava batinama.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti ‒ istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu.

Autor: Marija Radić