AKTUELNO

"Spasila me je, i zbog toga je nikada neću zaboraviti. Ona je žena mog novog života!" rekao je Boris Beker. Njegova verenica je 23 godine mlađa od njega, a ovo je njihova priča.

Nekadašnji teniser i trener Novaka Đokovića, Boris Beker, i njegova verenica Lilijan De Karvaljo, izgledali su elegantno dok su prisustvovali dodeli sportskih nagrada Laureus u Madridu.

Pretpostavlja se da je bivši teniser veren sa svojom devojkom koja je 23 godine mlađa od njega, nakon "tajne prosidbe" ranije ove godine.

I par je izgledao voljeno dok su šetali ruku pod ruku crvenim tepihom.

Boris (56) izgledao je otmeno u crnom odelu sa kraćim špic reverima i crnom kravatom. Imao je ozbiljan izraz lica dok se držao za ruke sa Lilijan, 33, koja je pokazala svoj šik osećaj za stil u vanvremesnkoj crnoj haljini.

Lilijen, koja je politička menadžerka za rizike sa afričkog ostrva Sao Tome i Principe, pokazala je svoju neverovatnu građu u pripijenoj haljini koju je uparila sa jednostavnim crnim otvorenim potpeticama.

Par je zajedno nekoliko godina nakon što su se zajedno preselili u Milano nakon njegovog puštanja iz zatvora 2022. godine, gde je odslužio osam meseci svoje dvoipogodišnje kazne za krivična dela zbog neplaćanja dugova.

U februaru je nemački list "Bild" izvestio da će se penzionisani teniser, venčati po treći put pošto su otkrili da je par veren na venčanju koje se očekuje u roku od godinu dana.

Govoreći o izlasku iz zatvora, Boris je za nemački magazin "Bunte" rekao: "Zbog njene ljubavi sam preživeo. Da, ona je velika ljubav mog života. I nadam se da ću uvek ostati s njom."

Lilijan, koja ima tri diplome i govori pet jezika, dolazi iz porodice uspešnih ljudi. Njen otac je bio ministar odbrane Sao Tomea i Principa i predsednički kandidat 2014.

Foto: Tanjug AP/Alastair Grant

Boris i Lilijan žive u, kako "Bunte" piše, "prelepom stanu" u "srcu' Milana" - samo nekoliko godina nakon što je otišao ​​u zatvor zbog neplaćanja dugova.

Bivši sportista je navodno zaprosio u Milanskoj katedrali još 2021. godine, ali svaka nada u venčanje iz bajke prekinuta je predstojećom zatvorskom kaznom.

Bila je stalno uz njega dok je prisustvovala sudskim raspravama i čak mu je uputila oproštajni poljubac kada ga je sudija zatvorio i osudio zato što se nije kajao.

Izvor je za britanski list "San" rekao: "Boris je neverovatno zahvalan Lilijen što je ostala sa njim kroz "najteže vreme" u njegovom životu.

Rekao je: "Spasila me je, i zbog toga je nikada neću zaboraviti. Ona je žena mog novog života!"

Borisu će ovo biti treći brak nakon što je raskinuo sa suprugom Lili Beker 2018. posle devet godina zajedničkog života.

U međuvremenu, njegov brak sa prvom suprugom Barbarom, trajao je godinu dana manje. Venčali su se 1993. i razdvojili 2001. godine, nakon što je tadašnja teniserka priznala da je imala aferu dok je bila trudna sa njihovim drugim detetom.

Boris je optužen za nesolventnost 2022. godine nakon što je proglasio bankrot i sakrio imovinu vrednu 2,5 miliona funti.

Sakrio je novac tako što nije prijavio svoj udeo u ogromnoj nemačkoj imovini od milion funti, kao ni 700 hiljade funti gotovine iz zajma među ostalom imovinom.

Autor: