AKTUELNO

Jedan od najboljih boksera i najbogatijih sportista na planeti, Flojd Mejveder, nalazi se u Crnoj Gori, a u video snimku koji je postavio na svoj Instagram nalog otkrio je da je veoma srećan i zadovoljan.

- Volim da dovedem fanove i ljude koji ne putuju puno u svoj život. Kada postavljam na društvene mreže trudim se da inspirišem ljude i da ih motivišem. Trenutno smo u Crnoj Gori, vidimo prelepo more, prelep pogled sa jednog od mojih balkona. Da vas odvedem gore do drugog, ovde je sve uvek ekskluzivno - rekao je Mejveder u videu koji je objavio na Instagramu.

Mejveder planira da u Crnoj Gori uloži svoj novac u hotelski i turistički biznis, što je otkrio u razgovoru za "Vijesti". Posebno interesantna mu je Budva.

- Moji prijatelji su ovde dolazili godinama i na njihov poziv sam došao da ulažem. Trenutno radimo na različitim projektima, jer je Crna Gora neverovatno mesto - poručio je Mejveder za "Vijesti".

"Vijesti" ističu da je poziv dobio od prijatelja Jakova Zorje i Haima Mizrahija.

Štp se Flojda Mejvedera tiče, veruje se da je njegova zarada tokom karijere išla preko milijardu dolara, a prema poslednjim informacijama, njegovo bogatstvo procenjuje se na oko 400 miliona dolara.