AKTUELNO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković učestvovao je na egzibiciji "Dezert smeš", koja je održana nedaleko od Indijan Velsa.

Đoković se pojavio na dobrotvornoj akciji "Dezert smeš" u kojoj su, između ostalih, učestvovali i jedna od najlepših glumica sveta Šarliz Teron, pevač Gevin Rosdejl, teniseri Uns Žaber, Frensis Tijafo, Viktorija Azarenka, Kasper Rud, Dona Vekić, Hubert Hurkač i mnogi drugi.

Đoković je najpre šokirao organizatore, koji su mu rekli da ga očekuju da bude na terenu u 4.54, a on je niz stepenice koje vode na igralište počeo da silazi tačno minut ranije...

... a njegova pojava izazvala je oduševljenje.

Na kraju, Nole je iznenadio prisutne jer je "isterao" Frensisa Tijafaoa s terena i zaigrao tenis sa Šarliz Teron:

Cilj ove egzibicije je bio da se prikupe sredstva u dobrotvorne svrhe.

"Bila je čast da budem deo ovog događaja", rekao je Đoković, petostruku osvajač mastersa u Indijan Velsu, gde nije nastupao od 2019. godine.

Indijan Vels - žreb; S kim igra Novak Đoković?

Rival Novaka Đokovića u drugom kolu biće bolji iz meča koji će igrati Aleksandar Vukić i Šintaro Močizuki, koji je prebrodio kvalifikacije.

Potom bi na trećem stepeniku Nole mogao da ukrsti koplja sa Tomasom Martinom Ečeverijem ili Džidženom Džangom. Već od četvrte runde kreću ozbiljnije prepreke.

Potencijalni protivnici Đokoviću mogu da budu Igo Imber i Tomi Pol.

U četvrtfinalu bi srpski as mogao da igra protiv Huberta Hurkača ili Kaspera Ruda, u polufinalu bi potencijalni rivali bili Danil Medvedev, odnosno Holger Rune. Ili Rafael Nadal, ako ih sve iznenadi.

Finale bi verovatno bilo pravi spektakl, pošto bi protivnici Novaku mogli da budu Karlos Alkaraz ili Janik Siner.

Podsetimo, turnir u Indijan Velsu na programu je od 6. do 17. marta, a titulu brani Karlos Alkaraz.

Novak Đoković će na ovom nadmetanju prvi put nastupiti od Australijan opena i poraza u polufinalu od kasnijeg šampiona Janika Sinera.

Autor: