AKTUELNO

Reprezentativac Srbije u MMA Stefan Savić (23) izboden je u noći između subote i nedelje. Njega je za sada nepoznati napadač ubo nožem u predelu srca na rasksnici Dobračine i Dunavske ulice. Preminuo je u bolnici ujutru.

Stefan je jedan od dvojice izbodenih te noći, a preminuo je samo tri meseca nakon što je uspeo da ostvari najveći uspeh u karijeri i da osvoji medalju za Srbiju.

Nnjegov sportski put je bio jako dug iako je imao tek 23 godine.

"Dođem ja da treniram MMA i vrate me kući jer sam bio mnogo mali. Kažu mi imaš 11-12 godina, dođi kad napuniš 14. Tako je i bilo. Tu sam nešto dolazio, odlazio... Odem prvo na boks, ali su treninzi bili kasno, kasno sam se vraćao kući i moji mi zabrane! Odem na kung fu, ving čun, nešto se zakačim u školi i kažem : 'Pa šta je ovo? Neću da radim ovo!' Odem na boks, završim sa tim problemom u školi i onda odem kod Ćose i ostanem kod njega i tu sam od 2014. godine", govorio je pre samo tri meseca u podkastu "MMA institut" Savić o početku svoje karijere u MMA timu "Eklektik" gde je trenirao kod Borislava Ćosića.

U istom podkastu, je govorio i o opasnosti koju sa sobom nosi ulica i o tome koliko je srećan što se bavi sportom.

"Da nisam tu verovatno da bih radio nešto, motao bih se tu po gradu... ulica je opasnija od sporta, ipak ovde postoji sudija".

Autor: