AKTUELNO

Posle spektakularne konferencije za novinare sredinom nedelje u rodnom Beogradu povodom potpisivanja ugovora za angažman u italijanskoj formuli 4, Andrija Kostić je otputovao u Barselonu na slobodne treninge. Tokom dva dana (četvrtak i petak), koliko je predviđeno, naš predstavnik je imao najbolja vremena u konkurenciji još osam vozača iz timova koji će se ove sezone boriti za bodove.

- Dva dana na stazi Katalunja u Barseloni protekla su brzom brzinom, gotova kao ja u bolidu tokom sesija. Nije da se hvalim, već vremena govore u prilog tvrdnji da sam svaki put u konkurenciji vozaća formule 4 bio najbrži. Na stazi je bilo i drugih takmičara u još tri kategorije, tako da je bilo vrlo dinamično. Valja naglasiti da sam i prošle godine početkom avgusta, da kažem na probnim vožnjama takođe imao najbolja vremena. Posle svega imam utisak da mi Katalunja odgovara – rekao je Andrija Kostić odmah po završenim treninzima.

Sledi povratak u rodni grad kako bi nastavio sa psihofizičkim pripremama do sledećeg treninga, ali i pre svega da se posveti školskim obavezama.

Video: Ustupljen video sadržaj//plumrace.com