AKTUELNO

Srpski teniser Novak Đoković završio je na naslovnoj strani američkog magazin "Sports Ilustrejted" uoči njegovog povratka na Indijan vels, posle punih pet godina.

Dobro je poznato zbog kojih je razloga Đoković morao da preskače "peti grend slem" na kome je pet puta trijumfovao, a svi se nadamo da će njegov povratčniki turnir proći baš kao i prošlogodišnji US Open, na kome takođe nastupio posle mnogo "saplitanja".

Sada je Đoković u intervjuu za američki magazin ispričao da je pomalo besan došao u Sjedinjene Države, ali ne zbog svega toga što se dešavalo oko njegovog ulaska u zemlju - nego zato što je izgubio finale Vimbldona protiv Kalosa Alkaraza. U njegovoj glavi to je bilo nedopustivo.

"To me je toliko razbesnelo da sam morao da dođem i pobedim sve na američkom tlu, što sam i učinio", ispričao je Đoković dok je i novinar primetio da je upotrebio izraz "što sam i učinio", što ga razlikuje od Federera i Nadala koji su uvek "pričali u rukavicama" i nisu smeli da budu potpuno iskreni.

"Osećam sada veću ljubav kada je u pitanju publika, osećam da me više cene i poštuju, a možda je to zato što Federer i Nadal nisu tu".

Autor: