AKTUELNO

Dejvis kup selekcije Srbije i SAD doputovale su u Niš i danas će imati prve treninge u hali "Čair" pred mečeve prvog kola koji će se igrati od 2. do 4. februara.

"Tim Srbije je spreman da u nedelji koja je pred nama pruži maksimum i veruje da će u prepunoj dvorani doći do trijumfa nad gostujućim timom koji je favorit i najtrofejnija reprezentacija u istoriji ovog takmičenja sa 32 titule", navodi se u saopštenju TSS-a.

U timu Srbije su Dušan Lajović, Laslo Djere, Nikola Milojević, Pedja Krstin, Miljan Zekić i selektor Nenad Zimonjić.

Ekipu SAD čine: Sem Kveri, Džon Izner, Rajan Harison, Stiv Džonson i selektor Džim Kurijer.

Za četvrtak, 1. februar u pres centru hale "Čair" zakazan je žreb, a dan pre toga selektori reprezentacija održaće konferenciju za novinare.

Direktor Sportskog centra "Čair" Dragan Perić rekao je za agenciju Beta da se u hali "Čair" privode kraju poslednje pripreme za nadmetanje tenisera i da je taj objekat spreman.

Karte za mečeve prvog kola Dejvis kupa od juče se prodaju na biletarnici niške hale, ali nema gužvi, za razliku od prethodnog dolaska srpske reprezentacije i mečeva protiv ruskog tima kada su sve karte bile rasprodate samo za dva sata.

Karte se mogu kupiti i na prodajnim mestima Eventima po ceni od 700 dinara za prvi i poslednji dan takmičenja i po ceni od 500 dinara za dubl meč.

#Dejvis kup

#Niš

#Tenis

'