AKTUELNO

Đoković se za narednu sezonu priprema u Dubaiju, a odseo je u najskupljem hotelu na svetu "Atlantis Rojal". I pored toga što ima mnogo obaveza, naš teniser ima vremena za mlade tenisere.

Drugi teniser sveta je u Meksiku držao privatne časove, a za pola sata treninga sa Špancem trebno je izdvojiti oko 4.500 evra. S druge strane, Nole je opet pokazao zašto je legenda, najbolji teniser ikada, on znanje deli. Đoković se za narednu sezonu priprema u Dubaiju, a odseo je u najskupljem hotelu na svetu "Atlantis Rojal". I pored toga što ima mnogo obaveza, naš teniser ima vremena za mlade tenisere.

Tako je održao čas tenisa Makedoncu Kalinu Ivanovskom, koji je dobio zlata vredne savete. Prava je privilegija što teniseri imaju priliku da čuju iskustva od najboljeg tenisera sveta.

Nije ovo prvi put, Nole želi da podeli znanje i iskustvo sa mladim generacijama, a Ivanovski je pravi srećnik. Dobio je čas od najboljeg ikada, a nije oplatio! Alkaraz bi ga verovatno "odrao".

Đoković će još nekoliko dana ostati u Dubaiju, potom se seli u Rijad, gde će 27. decembra odigrati egzibiciju sa Karlosom Alkarasom.