AKTUELNO

Vuk Brajović, poznati sportski analitičar, izneo je svoje viđenje nedavnih teniskih mečeva na ATP turniru. Osvrćući se na dramu koja se odvijala na terenu, Brajović je istakao:

- Siner je lepo krenuo, uzeo je prvi set 6-2, a onda je nastupila prava drama. Rune se vraća u meč, uzima drugi set 7-5, i onda u jednom trenutku u trećem setu ima i dve brejk lopte koje bi vratile tok meča. Ali se Siner vešto vraća, nosi se energijom publike i rešava ovaj meč u svoju korist, ali i u našu- rekao je, istakavši:

- Što se Novaka tiče, mislim da mu je prilično svejedno s kim igra. On je dobio, ja mislim, jedan značajan vetar u leđa i podstrek rezultatom sinoćnjeg meča Siner-Rune. I opet se smatra za jednog od najvećih favorita da osvoji ovaj trofej.


Fokusirao se i na moguće susrete koji bi mogli da odrede dalji tok turnira.

- Danas nas očekuje meč u pola tri koji bi trebalo da odluči ko će igrati protiv Novaka Đokovića. Ako pobedi Kavos Alkarez, on će biti taj koji će igrati protiv našeg Asa. Daniel Medvedev kao prvi u toj grupi ići dalje.

Prokomentarisao je i psihofizičko stanje samog Đokovića.

- Mislim da je u dobrom stanju, da je dobro raspoložen. A pogotovo sada kada su od sinoć sa njim Tara i Stefan, njegova deca. Koja uvek donose jednu dodatnu energiju kada Novak nastupa na turnirima ovog tipa - rekao je Brajović.

Autor: