AKTUELNO

Pobedio je Novak Đoković francuskog tenisera Aleksandra Milera na startu US Opena,i to lakše nego što se očekivalo - prepustivši mu samo pet gemova!

Noletu kao da se žurilo da što pre završi duel koji je počeo sa dva sata zakašnjenja i uveliko otišao u drugi dan kada je u pitanju vreme u SAD.

- Počeli smo kasno, znali smo da ima ceremonija, znali smo da može da bude kasno. Doći ovde je uvek zadovoljstvo, hvala svima koji su ostali skoro je 1 uveče. Cenim to, znam da bi deca trebalo da spavaju, ali ostali mogu da ostanu. Ovo je nešto neverovatno - rekao je Đoković i dodao:

- Mogao sam da serviram bolje, pogotovo u drugom i trećem setu. Morao sam da radim više na poenima, imao sam neka štucanja, ali mi se dopao nivo.

Foto: Tanjug AP/Frank Franklin II

Priznao je Nole da nije znao ko mu je naredni rival.

- Nisam video ko je pobednik. Zapata Miraljes je specijalista na šljaci, svi momci su naučili kako da igraju na betonu, ne mogu nikog da potcenim.

Upitali su Novaka i o imitacijama koje je radio tokom nekih ranijih godina na US Openu.

- Malo je starto. Moram da radim to, nisam radio imitacije godinama, prvi put sam radio ovde 2005. ili 2006. godine. Odgovor je bio odličan od navijača, ali ne i od igrača. Nisam imao prijatelja tada u svlačionici.

#Novak Đoković