AKTUELNO

Organizatori turnira u meksičkom Akapulku sačuvaće specijalnu pozivnicu za srpskog tenisera Novaka Đokovića, izjavio je direktor Raul Zurutuza.

Do 15. januara sledeće godine biće saopštena kompletna lista učesnika i da li će Đoković drugi put nastupiti u Akapulku, koji se održava od 26. februara do 4. marta.

- Za sada ne znamo da li će Novak igrati, ostavićemo mu otvorenu specijalnu pozivnicu. Još nije objavio raspored u periodu kada se održava naš turnir, tako da ćemo sačekati. Ove godine je Meksiko napustio srećan, a mi bismo bili prezadovoljni da se opet pojavi. Uvek je važno dovesti tako atraktivne igrače - rekao je Zurutuza za lokalni list "El Sol Tihuana".

Đoković je prvi put igrao u Akapulku ove godine i to baš posle dobijene "vajld karte", a eliminisan je već u drugom kolu porazom od Argentinca Huana Martina Del Potra 6:4, 4:6, 6:4.

Posle oporavka od povrede najbolji srpski teniser na teren se vraća na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, pre nego što zvanično krene sezonu iz Dohe, što će mu biti jedina provera pred Australijan open.

Pročitajte još: Đoković sezonu zvanično kreće iz Dohe 1. januara

#Novak Đoković

#Tenis

#Turnir

'