AKTUELNO

Mihael Šumaher doživeo je nesreću na skijanju pre devet godina i od tada ga niko nije video u javnosti. Dugo je bio u komi, a o njegovom zdravstvenom stanju se malo zna, jer je njegova porodica, na čelu sa suprugom Korinom, odlučila da ništa ne iznosi u javnost.

Jedan od ljudi koji je izašao sa informacijama u javnost posle katastrofe je Edi Džordan, irski biznismen za čiju je ekipu po imenu "Džordan" Šumaher vozio devedesetih.

Džordan je otkrio stanje u kom se Šumaher nalazi, te je rečima da je Nemac "prisutan, ali nije prisutan" zaintrigirao javnost, a ubrzo mu je Mihaelova supruga Korina zabranila posete.

Celu situaciju je pokušao da smiri Mik Šumaher, sin legendarnog Nemca, koji je pružio ruku pomirenja Ediju Džordanu.

- Što se mene tiče, bio sam dirnut potezom Mika i to je zato što ne može biti lako znati da tvoj otac ne može da bude deo porodice. On je tu, ali kao i da nije tu. Imam svoj stav koji ne želim da iznosim javno - rekao je Džordan, pa dodao da Mik Šumaher treba da brine i o svojoj karijeri:

- Prilično sam siguran da će uspeti u svemu. Možda je otkaz u Hasu prava stvar koja mu se desila, dirnulo me je jer sam veoma povezan sa Mikom, pronašao sam ga i dao mu šansu, a iako ta saradnja nije dugo trajala - moja ljubav prema njemu će biti prisutna sve dok mogu da udahnem - zaključio je Džordan.

Misterija oko najvećeg vozača Formule 1 i dalje traje.

Autor: