AKTUELNO

Novak Đoković na patikama ima posebne simbole čije značenje mnogi ne znaju.

Navikli smo da je tu dobro poznati logo Novaka Đokovića, povremeno se na "jezičku" pronađe i njegov lik, međutim, tu je i jedan simbol koji je mnogima promakao. Štaviše, Nole je i sam ocenio da niko sem njega i njegovog tima i ne zna šta predstavlja.

- Na prednjem delu patika imam belu golubicu i tu je i jedan simbol. Već desetak godina to nosim na patikama, ali niko to nije primetio. Ovaj simbol koji liči na ključ je simbol reiki isceliteljskog metoda koji i ja koristim i to označava energiju kosmičkog univerzuma koja se tu skuplja. Boga uvek nosim u srcu, ali na ovaj način osećam još veću povezanost kroz te simbole... - otkrio je Novak Đoković i osvrnuo se na "golubicu".

- Golubicu nosim zbog povezanosti sa Nikolom Teslom, njegova ljubav prema golubovima se dobro zna, ali i zato što je simbol mira i sklada.

Podsetimo, Novak Đoković je godinama oko vrata nosio i krst sa Hilandara oko vrata, da bi tokom 2016. godine sve iznenadio novim simbolom - srcem od ametista. To je vrlo kratko potrajalo, pa se Đoković brzo vratio simbolu pravoslavlja.

Autor: