AKTUELNO

Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko, rođena je bez ruku, a odavno je odabrala borbu kao model ponašanja i postala predmet divljenja mnogih. A sada su Dejana i njen partner Marko Nežić postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Lara, a koje potiče iz grčkog jezika i znači pobeda.'

Sada je prvi put Dejana, poznatija kao "devojka sa krilima", podelila video snimak sa bebom. Njihovo maženje raznežilo je javnost pa su se komentari samo nizali.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE!


- Jedan od najlepših trenutaka u životu - Lara. Ljubav naša najlepša - pisalo je u objavi.

Podsetimo, Dejana je i pre dva dana na svom Instagram profilu, na kom ima više od 87 hiljada pratilaca, podelila fotografiju sa ćerkicom, a njen osmeh govorio je o njenoj sreći i ponosu.

- Bože, hvala ti na ovom poklonu - napisala je ona uz objavu, nakon čega su se komentari samo nizali.

"Sad si mama sa krilima, beba je prelepa", "Bravo, neka je Lara živa i zdrava", "Čestitamo", bili su samo neki od njih.


Inače, Dejana iako ima hendikep u potpunosti normalno obavlja sve svakodnevne obaveze, a sa svojim pratiocima neretko deli kako slika, putuje, trenira.

S obzirom da je rođena bez ruku, ona je naučila kako da iskoristi svoje telo na drugačiji način u odnosu na ostale, pa tako na primer četkicu za slikanje drži prstima na nogama.

Autor: