AKTUELNO

Novak Đoković uvek sa velikim poštovanjem priča o svojim rivalima, ali među njima ima onih koji baš sa poštovanjem ne govore o njemu.

A jedan od njih je i Aleks de Minor, koji nikada nije krio svoj animozitet prema Srbinu.

Znamo kroz šta je Nole prošle godine prošao u Australiji, a znamo i šta je tada pričao njegov današnji rival. Nakon što je Đokoviću oduzeto pravo da se takmiči prošle godine na Australijan openu, De Minor je rekao:

- Mislim da je to veoma interesantno. To je sve što ću reći. Ali hej, tako je kako je. Samo se nadam da će i drugim teniserima biti odobreno izuzeće, da će svi oni ispuniti uslove.

Novaka smo pitali na konferenciji za štampu posle ubedljive pobede protiv Australijanca, kako je proteklo rukovanje na mreži i kakvo mu je mišljenje o De Minoru.

- Nemam nikakav odnos sa njim. Ja njega poštujem kao svog rivala i kolegu, kao što i sve poštujem. Nemam nikakav problem da se javim njemu i njegovom timu, porodoci. Nemam problem da čestitiam kada neko to zasluži. Nemam nikakvu komunikaciju sa njim, on je pokazao šta misli o meni prošle godine. Kakav odnos da gradim sa njim? - rekao je Nole.

Autor: