AKTUELNO

Ražnatović priznaje da ne zna kako je njegovoj majci Ceci kada prati njegov boks meč, ali i da mu je ogromnu motivaciju dao sin Željko.

Veljko Ražnatović postao je državni prvak u boksu, a meč koji nije bio lak pratila je i njegova majka, sestra Anastasija, supruga Bogdana, ali i sin Željko.

Ražnatović priznaje da ne zna kako je njegovoj majci kada prati njegov boks meč, ali i da mu je ogromnu motivaciju dao sin Željko.

Veljko je za Pink prokomentarisao svoju pobedu, a najpre je odgovorio na pitanje da li mašta o meču sa legendarnim Majk Tajsonom:

- Tajson ima 60 godina, on je legenda boksa, apsurdno je komentarisati njega i ideju za meč sa njim - kazao je Veljko koji se osvrnuo na to što je njegov sin Željko navijao za njega:

- Željko je vikao: "Tata je pobedio!", raznežio me je i dao mi još veću motivaciju, a ne da gleda kako tatu neko tuče - kazao je Ražnatović.

Na pitanje šta misli o tome koliko Ceci teško padaju njegovi mečevi, mladi bokser je i na ovo pitanje imao spreman odgovor:

- Ako mi se dete bude bavilo boksom, onda ću znati da vam odgovorim kako je Ceci, sigurno da joj nije prijatno, verovatno je lakše ne gledati uživo - istakao je Ražnatović koji je otkrio i svoje planove:

- Odmaram do mog rođendana, pa krećemo opet sa jakim treningom od sredine decembra. Plan je osvojiti jednu od četiri svetskih, to bi bio veliki uspeh za mene i mog menadžera - zaključio je Veljko.

#Bokser

#Veljko Ražnatović