AKTUELNO

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli ostvario je veliki rezultat plasmanom u finale Svetskog prvenstva, nastavljajući na taj način stopama Zorana Terzića.

Santareli nesumnjivo predstvlja jednog od najvećih stručnjaka u svetu ženske odbojke.

Međutim, zanimljivost u vezi njegovog bavljenja ovim sportom predstavlja i podatak da se 2017. godine oženio Monikom de Đenaro - igračicom koja od 2013. godine nastupa za ekipu Korneljana, gde ju je trenirao.

Odbojkaški par je napravio venčanje iz snova u Kampanji, a događaj su uveličali svi članovi njihovog kluba koji je u tom periodu beležio nestvarne uspehe.

Sadašnji selektor srpske reprezentacije nije krio ljubav prema izabranici ni na terenu, te je posle osvajanja Superkupa Italije zajedno sa Monikom napravio fotografiju na kojoj se ljube, držeći pehar.

Pored klupskih uspeha, tridesetpetogodišnja odbojkašica se može pohvaliti i brojnim odličjima osvojenim sa reprezentacijom Italije.

Santareli će večeras imati priliku da ispiše još jednu stranicu odbojkaške istorije, ukoliko selekcija Srbije uspe da savlada ekipu Brazila u finalu Svetskog prvenstva koje će početi u 20 časova.

Autor: