AKTUELNO

Venecuelanac naljutio Ražnatovića, sledi rat!

Borba sa trofejnim Gusmirom Perdomom, koji je izazivač za WBA pojas svetskog šampiona, tri puta Fedelatin šampion sveta i u čak sedam navrata vladar Venecuele, veliki je izazov i kompliment za mene, izjavio je Veljko Ražnatović, srpski kruzeraš, koji je sa istim rivalom trebalo da ukrsti rukavice još 20. avgusta u Jagodini.

Foto: PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Međutim, tada je morao na megdan sa Fincem Janeom Forsmanom, kojeg je nokautirao u drugoj rundi, ali je sada vreme za daleko jačeg Venecuelanca. Sutra (petak) od 18 sati u nemačkom gradu Oberhauzenu, na gala reviji u organizaciji Petkos boks promoušna ova dva rivala će u profi ring.

Foto: Promo

- To što je izostao meč sa Perdomom u Jagodini zbog njegovih problema sa vizom, samo me je dodatno motivisalo, da ne kažem naljutilo. Iako je reč o trofejnom bokseru, nemačka publika i naši ljudi koji dođu u Oberhauzen - videće još jedan moj nokaut. Obećavam! - u svom stilu će Ražnatović.

Oba takmičara upravo su prošla “vagu”, Perdomo 89,7 kilograma, Ražnatović 90,5. Spremni su da se pokažu u najboljem svetlu.

Video: Promo

- Spremao sam se kao i do sada sa mojim timom koji ne menjam već tri godine, od kada sam prešao u Novi Sad kod trenera Zorana Bačulova. Uvek sam u top snazi, osetiće to Perdomo - zaključio je Veljko.

RAŽNATOVIĆEV UČINAK

Mečeva 12 Pobeda 12 Pobeda nokautom 9

UČINAK GUSMIRA PERDOMA

Fedelatin titule 3 (2006, 2008. i 2017) Prvak Venecuele 7 puta Amaterski skor 85 pobeda, 11 poraza Profi mečeva 41 Profi pobeda 28 Profi pobeda nokautom 18 Profi poraza 13 Profi poraza nokautom 6

#Gusmir Perdomo

#Veljko Ražnatović

#borba