AKTUELNO

Najbolji teniser sveta, Srbin, Novak Đoković sve je izvesnije da neće nastupiti na poslednjem Grend slem turniru u kalendarskoj godini - Ju-Es Openu. Njegov stav o vakcinaciji je presudan, mnogo se polemike vodi na društvenim mrežama, gde je u Novakovu odbranu stala i njegova supruga Jelena.

Jelena je već ranije žustro isprozivala teniski magazin "Reket" zbog njihove objave o Novaku Đokoviću, gde su se upitali, zašto se Novak prijaljvuje na turnire na kojima ne može da učestvuje očekivajući da promeni pravila.

Novakova supruga je zbog toga reagovala i ostavila jedan tvit u kom je kratko rekla.

- Da li je ovo realno? Svetski teniski magazin? Vau - napisala je Jelena, koja je potom ušla u još jednu raspravu.

Naime, nakon ovog odgovara, javili su se i upravo iz "Reketa", gde su rekli da bi voleli da vide Novaka kako igra u SAD i da se nadaju da će se pridržavati pravila. Potom je i Jelena odgovorila i upitala koja je "logika" iza njihovog prvobitnog tvita, pošto Novak ima automatsko prijavljivanje na svkai turnir.

Iz "Reketa" su odgovorili i ukazali na to kako je Novak čekao do poslednjih trenutaka da se ipak povuče, što znači da se nadao i mogućoj promeni pravila, kao i u tome da traže od Novaka da promeni svoj stav, što je tek iznerviralo Jelenu.

- Njegov najbitniji stav je da je on teniski šampion. A vi ste teniski magazin? Onda stavite to u fokus u narednim nedeljama. Zauzmite stav i budite ono što treba da budete, teniski magazin koji piše o tenisu - napisala je Jelena.

Autor: