AKTUELNO

Preuzeti su snimci sa sigurnosnih kamera u cilju identifikacije svih učesnika tuče.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, pet punoletnih osoba zadržano je u 48-časovnom pritvoru zbog nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Oni će sutra biti privedeni na saslušanje, a za isto krivično delo tereti se i jedan maloletnik.

Foto: Twitter.com/@hooliganscz1999

Oni se sumnjiče da su učestvovali u jučerašnjem sukobu navijača Zvezde i Partizana u blizini Autokomande, kada su povređene tri osobe iz oba navijačka tabora.

Jedan od njih zadobio je teške telesne povrede i završio je na VMA zbog preloma lobanje. Zbog jučerašnjih incidenata privedeno je još 17 huligana, protiv koji će biti podnete prekršajne prijave.

Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije

Huligani su koristili baklje, motke, kamenice, kaiševe, a policija je efikasnom reakcijom u blizini Autokomande razdvojila dve sukobljene strane i sprečila teže posledice. Policajci, svedoci sukoba bili su tokom dana u VJT kako prepoznali privedene aktere obračuna.

Preuzeti su snimci sa sigurnosnih kamera u cilju identifikacije svih učesnika tuče. Takođe, biće urađena DNK analiza sa kaiševa, nitni, palica i ostalih predmeta koji su ostali na mestu krvavog sukoba. Istraga je u toku.