AKTUELNO

Na trci Formule 1 u Majamiju zajedno se fotografisali Majkl Džordan, Dejvid Bekam, Tom Brejdi i Luis Hamilton.

Dobili smo najskuplju sportsku fotografiju na svetu! Nastala je na trci Formule 1 u Majamiju prethodnog vikenda, a objavio ju je na svom Instagram profilu legendarni Dejvid Bekam.

A na njoj četiri prejake face - zajedno su teški oko 2,7 milijardi dolara, a u svojim vitrinama imaju toliko pehara i medalja da verovatno ni oni sami ne znaju njihov broj.

Ako računamo samo one najveće - osvojili su 41 titulu! Dakle, na nekih metar i po Zemljine površine poređali su se jedan pored drugog - najbolji košarkaš u istoriji Majkl Džordan, najbolji igrač američkog fudbala Tom Brejdi, sedmostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton i jedna od najvećih fudbalskih zvezda u istoriji Dejvid Bekam.

Legendarni Em-Džej predvodi ovu družinu, njegova popularnost ne jenjava iako ima skoro 60 godina, procenjuje se da bogatstvo slavnog košarkaša iznosi 1,7 milijardi dolara. Bekam nije samo bivši fudbalski star, po završetku karijere razvio je biznis u raznim pravcima, a raspolaže sa oko 450 miliona dolara.

Luis Hamilton kao jedan od najbogatijih vozača ima oko 285 miliona u novcu i nekretninama, a Tom Brejdi oko 250 miliona...

Kao što glasi jedan komentar na ovu sliku - fali još samo Novak Đoković!

Majkl Džordan (košarka)

Bogatstvo - 1.700.000 $

Trofeji - 9 s Čikago Bulsima, univerzitetom Karolina i reprezentacijom SAD

Dejvid Bekam (fudbal)

Bogatstvo - 450.000.000 $

Trofeji - 17 s Mančester junajtedom, Realom, LA Galaksijem i PSŽ

Luis Hamilton (Formula 1)

Bogatstvo - 285.000.000 $

Trofeji - 7 puta šampion s Meklareonom i Mercedesom

Tom Brejdi (američki fudbal)

Bogatstvo - 250.000.000 $

Trofeji - 8 sa Nju Inglandom, Tampa Bejom i univerzitetom Mičigen