AKTUELNO

Smrt mladog hrvatskog rukometaša Denisa Tota i dalje privlači veliku pažnju na Balkanu, pogotovo što na videlo izlaze novi detalji. Ispostavilo se da postoje snimci sa sigurnosnih kamera, na kojima se vidi da je Tot pretučen pre nego što je primljen u bolnicu, gde lekari nisu uspeli da mu spasu život!

Prema pisanju medija u Makedoniji, na snimcima nadzornih kamera vidi se kako mladić i devojka izlaze iz noćnog kluba u Skoplju i ulaze u taksi, a za njima je krenuo i nesrećni Tot. Nakon toga su izašli iz vozila i udarili mu dva šamara, rukometaš odmah pada na tlo, a devojka ga potom nekoliko puta udara po glavi.

Mladi rukometaš se uopšte nije micao, niti je pružao otpor. Nakon što su videli da je bez svesti, dvojica muškaraca su mu pokušala pomoći i reanimirati ga, ali nisu uspeli, nakon čega su pobegli s mesta događaja, a taksi je otišao kada je izbila svađa. Navodno su neke ozlede nanete i korišćenjem boksera!

Novinar iz Skoplja Tomislav Kezarovski, obznanio je da je na Trgovačkom centru u sklopu kojeg je i diskoteka, ima više nadzornih kamera i na nekoliko njih je zabeležen sukob koji je nažalost bio koban za Denisa Tota.

Dan nakon tragičnog togađaja oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije, koje je izašlo sa detaljima o tome ko je, kada i kako napao Tota. Pre toga, iz policije su saopštili da je Tot primljen u bolnicu bez vidljivih tragova nasilja, ali su morali da iznesu sva saznanja do kojih su došli, zbog velikog pritiska javnosti!

- Dana 7. aprila oko 3.30 sati ispred noćnog kluba koji se nalazi u gradskom parku došlo je do verbalne svađe između osobe D.T. (28) iz Republike Hrvatske, s privremenim boravkom u Makedoniji i osobe A. Lj. (28), K. L. (19) i A. K. (22) iz Skoplja, pri čemu su tri osobe napale i udarile D.T. u glavu. Pao je na asfalt i izgubio svest - stoji u saopštenju MUP-a Severne Makedonije