AKTUELNO

Andrei Dragiči nije preživeo uprkos naporima lekarske ekipe.

Veoma tužne vesti ove večeri stižu iz komšiluka. U Rumuniji je za vreme vaterpolo meča između Dinama i Rapida u Bukureštu preminuo mladi igrač domaćeg tima, Andrei Dragiči (23).

Njemu je pozlilo tokom druge četvrtine, nije mogao da se vrati u odbranu, već je samo ostao da stoji kod gola Rapida. Golman domaćih i ostali igrači su ga izveli napolje i doveli ga do ivice bazena.

Medicinsko osoblje i igrali su potom pokušali da mu pomognu, ali se na kraju nažalost sve završilo tragičnim ishodom.

Dragiči je rođen 24. decembra 1998. godine u Oradei. Nakon tragedije oglasio se i njegov klub izrazivši saučešće porodici zbog preranog gubitka.

- Dinamo je tužan zbog užasne vesti. Nešto pre podneva, tokom utakmice Superlige između Rapida i Dinama, Andrei se požalio na zdravstvene probleme. Jedva je stigao do ivice bazena, gde su ga okružili igrači obe ekipe. Medicinsko osoblje na licu mesta i oni koji su naknadno stigli dugo su pokušavali da ga reanimiraju, ali je posle otprilike sat vremena konstatovana smrt. Andrei se bavio sportom više od 15 godina i nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Dinamo upućuje iskreno saučešće porodici koja će imati svu moguću podršku - navedeno je u saopštenju.

Autor:

#Andrei Dragiči

#preminuo