AKTUELNO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastao se nedavno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, nakon čega je izložen napadima opozicije.

Saša Milovanić iz dnevnog lista "Srpski telegraf" govori za TV Pink kako najboljeg na svetu napadaju najgori, kao i da je mučno gledati te napade na Novaka Đokovića koji je samo želeo da se zahvali predsedniku svoje zemlje jer ga je podržao u teškim momentima.

Foto: TV Pink Printscreen

To su političari koji imaju jako nizak rejting i koje narod neće. Oni najgori među nama sebi daju za pravo da govore sve najgore o najboljima i da napadaju. Novaku Đokoviću, koliko sam video, se ovde stavlja na teret od Đilasove opozicije to što je došao kod predsednika svoje zemlje, što su njegova zemlja, narod, predsednik, stali uz njega. Meni je to mučno da gledam - rekao je Milovanović.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Sportski novinar Dejan Anđus ističe kako je Novak Đoković sam pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da bi mu se zahvalio, a onda i napomenuo kako je najbolji teniser sveta bio prevaren tokom protesta lažnih ekologa pre nekoliko meseci.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu sad ima više stvari. Đokovići su kao porodica nekada pružali podršku DS-u i to ih i dalje prati. Međutim, oni su u međuvremenu promenili mišljenje, shvatili su da je ova politika na pravom putu što se tiče Srbije i to što su oni na jedan način pružili podršku predsedniku Vučiću, smeta onima kojima su oni pripadali. Novak je meta opozicije kada se njima učinilo da je napustio njihove redove, posle onog posta o protestima kada je obmanut. Treća stvar, Novak je dobio podršku, mimo svih političkih protokola i Novak je to sada pokušao da uzvrati. On je sam tražio sastanak kod predsednika Vučića, ja znam da Vučić nikoga prvi sam ne zove. Tako da je Đoković sam tražio da se zahvali, tražio je prijem, sam Đoković je rekao da se Vučić založio za njega - kaže Anđus.

Novinar i publicista Tomislav Kresović ističe za "Novo vikend jutro" kod Jovane Jeremić kako Novak Đoković ne pripada nijednoj političkoj partiji, kao i da je on priznat na svetskom nivou.

Foto: TV Pink Printscreen

Novak Đoković ne pripada nijednoj političkoj partiji, on je društveni i priznati lik na svetskom nivou, otišao je da se zahvali predsedniku koji ga je podržao u najtežim momentima, kada nije to uradio Jeremić koji je bio predsednik TSS. Čak su krenuli i da mu pakuju optužnicu zbog papira i korone, da bi ga kompromitovali na svetskom nivou. To je N1, Nova S i CNN varijata koja to radi i očigledno je Novak zasmetao zbog kulture i pristojnosti - govori Kresović.

Autor: S. K.