AKTUELNO

Srpski navijači i danas su u velikom broju ispred ozloglašenog hotela "Park" u Melburnu.

U iščekivanju konačne odluke Federalnog i porodičnog suda u Viktoriji o slučaju Novaka Đokovića, navijači u Melburnu ne prestaju da mu daju podršku ispred hotela u kojem je smešten već četvrti dan uzastopno.

Pisali smo već o užasnim uslovima koji u njemu vladaju, da se tu nalaze migranti koje australijske vlasti devet godina "šetaju" sa jednog na drugo mesto, da je hrana upitnog kvaliteta baš kao i higijena.

Nadamo se da će srpski teniser "preboleti" ove užasne uslove i da to neće uticati na njegove igre, uzimajući u obzir da nije mogao ni da trenira u ovom periodu, pa čak ni da izađe na svež vazduh, što je potpuno skandalozno.

Ipak, non-stop može da čuje da se ispred nešto dešava, pošto su se mnogobrojni srpski navijači okupili ispred hotela kako bi mu pružili jaku podršku. Poneli su razne transaprente, a sada se može videti i da su zaigrali narodno kolo.

Sjajno su organizovani, doneli su čak i zvučnike na lice mesta i ne nameravaju da odstupe dok pravda ne "prevagne" na Novakovu stranu. Uz zvuke narodnog folkolora, verovatno će i samom Novaku biti lakše da preboli poslednju noć u hotelu strave i užasa.

Autor:

#Tenis