AKTUELNO

Štoper crveno-belih poslao je poruku Novaku Đokoviću, koji već satima pokušava da uđe u Melburn.

Novak Đoković se bori protiv carinika u saveznoj državi Viktorija, a već satima "zarobljen" je na aerodromu u Melburnu. Nalazi se u prostoriji koju čuvaju dva policajca i nema kontakt sa spoljnim svetom jermu nije dozvoljeno da koristi telefon.

Za to vreme oglasili su se Srđan Đoković i Goran Ivanišević, a još nema detalja o Novaku. Kako navode pojedini izvori, vreme ne radi za njega... Dok čekamo nove informacije, na instagramu je reagovao i Miloš Degenek, fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Australije.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Štoper crveno-belih okačio je stori u kojem ističe da će Novak Đoković zauvek biti najbolji svih vremena i da ga trenutna situacija ne može zaustaviti.

"On je samo jedan i zauvek će biti najveći. Ne možete ga zaustaviti", napisao je defanzivac Crvene zvezde.

Foto: Instagram.com/MILOSDEGENEK

Degenek je po drugi put u karijeri član Crvene zvezde, a pored toga igrao je za rezervni tim Štutgarta, Minhen 1860, Jokohama Marinos i Al Hilal. Za reprezentaciju Australije čiji je član od 2016. godine odigrao je 30 mečeva.

Podsećamo, Miloš Degenek rođen je 1994. godine u Kninu, ali je godinu dana kasnije napustio taj grad tokom Oluje, pogroma koji je učinjen srpskom narodu. Njegova porodica se 2000. godine preselila u Sidnej, gd eje miloš odrastao.