AKTUELNO

Nakon gomile različitih informacija vezane za odlazak ili neodlazak Đokovića u Melburn, najnovije kažu da će Novak ipak učestvovati na Australijan openu.

Poručeno je da još uvek nema zvanične potvrde, ali da "sve ide u tom pravcu" što znači i da su u ovom trenutku odlične šanse da Novak brani titulu na prvom grend slemu u sezoni.

Poručeno je iz Novakovog PR tima da još uvek nema zvanične potvrde, ali da "sve ide u tom pravcu" što znači i da su u ovom trenutku odlične šanse da Novak brani titulu na prvom grend slemu u sezoni.

Naime organizatori AO shvataju da bi neigranje svetskog broja 1 i neprikosnovenog rekordera u Melburnu predstavljalo veliki udarac za sam turnir, pa pregovaraju sa vlastima da se srpskom teniseru obezbedi tzv. "medicinsko izuzeće" od postojećih oštrih pravila koja trenutno vladaju u Australiji, saznaje "Blic"

Isti princip planiran je za nekolicinu najboljih tenisera koji, kao i Novak, nisu otkrili svoj vakcinalni status.

Iz izvora bliskih organizaciji turnira saznajemo da su vlasti australijske države Viktorija blizu odluke da popuste organizatorima turnira i obezbede "posebna pravila" za nekolicinu top igrača na čelu sa Đokovićem.

Đoković još uvek nije otkrio da li je vakcinisan ili ne i pitanje i da li će to uopšte i učiniti, jer je to njegova privatna stvar i nato ima pravo.

#Novak Đoković