AKTUELNO

U globalu se očekuju promene, traženje istine, znanja, putovanja, transformacija sistema vrednosti.

Već u prvoj nedelji decembra, tačnije od 4. dana, suočili smo se sa snažnim aspektom i energijom koju donosi pomračenje Meseca u znaku Strelca.

Kako se događa istovremeno kada i mlad Mesec, moguće je da će horoskopski znaci osetiti da se neko poglavlje završava, jer on pojačava energiju pomračenja i tera vas da dublje zaronite u svoje emocije i inicirate velike promene.

U globalu se očekuju promene, traženje istine, znanja, putovanja, transformacija sistema vrednosti.

Evo kako će ovaj važni aspekt uticati na svaki horoskopski znak:

Ovan

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji će se desiti u vašoj devetoj kući, kući avanture, poželećete da napravite iskorak, kako biste se oslobodili bilo kakvih ograničenja za koja osećate da su vas sputavala u poslu i životu.

Bik

Mlad Mesec i pomračenje Sunca desiće se u vašoj osmoj kući emocionalnih veza. Bićete rešeni da se zauzmete za ono što vam je važno. Posvećujete se ljubavi i dobijate podršku zvezda za to.

Blizanci

Ovaj aspekt uticaće na vašu sedmu kuću, koja označava partnerstva. Vreme je da pomirite svoje lične težnje i postojeće okolnosti.

Moguće je da vas očekuje velika promena u odnosu sa bliskim prijateljem, poslovnim partnerom ili jednostavno promena vašeg pogleda i stava koje imate o tim odnosima.

Rak

Sunce i Mesec su u vašoj šestoj kući, koja označava zdravlje, pa je idealno vreme da napravite smele promene u svakodnevnom životu i rutini.

Ovo bi moglo da vam donese više balansa u život i pomoći u tome da održite blagostanje.

Lav

Ovaj aspekt najviše će uticati na vašu kuću romantike i samoizražavanja, izazivajući vas da iskoristite svu svoju kreativnost.

Novi projekti doneće vam radost i zadovoljstvo.

Devica

Mlad Mesec i pomračenje Sunca vas okreću vašim temeljima i starim emocionalnim ranama. Moraćete da se suočite sa prošlošću i da iscelite sve rane, kako biste lakše prihvatili budućnost.

Autor: