AKTUELNO

Neki su čak pomislili i da se Modrić smejao Đokoviću tokom dubl meča Srbije i Hrvatske...

Srbija nije uspela da se na istorijski način plasira u finale Dejvis kupa, pošto je Hrvatska u polufinalnim okršajima bila uspešnija.

Ni Novak Đoković nije uspeo da na svojim plećima "dovuče" Srbiju do borbe za "salataru", a u presudnom dubl meču sa Filipom Krajinovićem nije mogao da savlada najbolji tandem sveta. I to ga je baš iznerviralo da je bes iskalio na svojoj torbi!

Đoković i Krajinović su pokušali da ostvare čudo i savladaju Nikolu Mektića i Mate Pavića, najbolji dubl sveta i olimpijske šampione, ali su na kraju bili poraženi 5:7, 1:6, da bi Novak posle susreta šmekerskim potezom pokazao svoju klasu.

Foto: Tanjug AP/Manu Fernandez

Jedan zanimljiv detalj odigrao se u presudnom trenutku drugog seta, kada je Hrvatska na servis Krajinovića uspela da stigne do brejka i prednosti od 3:1. Novak na mreži nije uspeo da izdrži napad na brejk loptu, pa je rešio da pokaže svoje frustracije.

Svestan da je Srbija u bezizlaznoj situaciji, Đoković je svoj stres i bes iskalio na svojoj torbi pored klupe Srbije, tako što ju je šutnuo levom nogom.

Ovo je odmah izazvalo zvižduke publike u Madridu, a Đoković i selektor tima Viktor Troicki su brzo vratili torbu na njeno mesto. Zanimljivo, odmah je bila usnimljena i reakcija hrvatskog fudbalera i legende Real Madrida Luke Modrića.

Neki su čak mislili i da se slavni fudbaler smejao Novaku, ali pogledajte kako je to izgledalo:

#Novak Đoković