AKTUELNO

Srbin sparingovao sa Dimitrovim koji je "zabeležio" jedan zanimljiv trik tokom partije.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković ove sedmice će se konačno naći na terenu, prvi put još od poraza u finalu US Opena, i to na poslednjem mastersu sezone (ne računajući onaj završni) u Parizu!

Novak je slobodan u prvom kolu, dok će u drugom igrati protiv boljeg iz meča Marton Fucovič - Fabio Fonjini. Ko god od njih da prođe dalje, znači da prvi reket sveta neće imati nimalo lak posao. Otuda i ne čudi što Đoković poslednjih dana, otkako je stigao u Francusku, naporno trenira kako bi u Parizu ostvario što bolji rezultat.

Sparing partner u nedelju bio mu je Grigor Dimitrov koji je, zajedno sa Novakom, pravio šou tokom međusobne partije tenisa. Naime, Bugarin je u jednom trenutku nasmejao sve u hali tako što je lopticu, posle jednog Đokovićevog udarca, uhvatio tako da je ona završila u njegovom međunožju.

Takođe, i Đoković je imao svoje momente. Pogotovo na samom kraju treninga, kada je urlikom i slavljem na podu proslavio dobar forhend i kraj sesije sa Dimitrovim.

- Izvini, čoveče! Morao sam to da uradim - rekao je Novak nakon što je ustao sa poda i krenuo da se pozdravi sa sparing partnerom.

#Novak Đoković