AKTUELNO

Ljubitelji sporta, a pogotovo oni kojima je Mihael Šumaher omiljen, sa nestrpljenjem iščekuju dokumentarni film o životu legendarnog nemačkog vozača Formule 1.

Legendarni Nemac već osam godina vodi tešku borbu sa posledicama pada tokom skijanja u Alpima. Šumaher je povredio glavu tog 29. decembra 2013. godine, ali do danas nema pravih informacija o njegovom stanju.

Zato mnogi očekuju informacije o njegovom stanju u filmu. Novinari francuskog portala "Gala" imali su priliku da pogledaju film pre premijere i otkrili su šta je o Mihaelu rekla supruga Korina (52).

"Nikad nisam krivila Boga za to što se dogodilo. To je bila nesreća, moglo se dogoditi svakome. Dogodilo se nama i to je najgora stvar koja nam se mogla dogoditi. Užasno je stalno se pitati: zašto se to događa Mihaelu, zašto nama, zašto ovako? Ali ipak, događa se i drugim ljudima..."

Ono što je sigurno jeste da da bi Mihael teško preživeo bez pomoći Korine svih ovih godina borbe za život.

Foto: Foter/theglobalpanorama on Foter.com / CC BY-SA

"Svima nedostaje Mihael, ali on je to. Drugačiji je, ali je tu. I mislim da nam to daje snagu. Što god da se dogodi, učinit ću sve što mogu... Život ide dalje. Mihael nas je uvek štitio i sad mi štitimo Mihaela", rekla je Korina.

O njenoj brizi za Mihaela nedavno je govorio Žan Tod, koji dva puta mesečno posećuje porodicu Šumaher.

"Ona je predivna žena koja vodi porodicu. Nije ovo očekivala, dogodilo se iznenada i nije imala izbora. Ali dobro se nosi sa svime, verujem joj i ona veruje meni", rekao je.