AKTUELNO

Ime Miroslava Gucunje odjekivalo je sinoć Somborom. Iz hiljadu grla skandiralo se heroju sa Košara, po kojem ime nosi memorijalni turnir u gradu na severu Srbije.

Pozdravljeni su i preživeli srpski junaci koji su došli da uveličaju događaj, a ceo spektakl začinjen je sa 11 boks mečeva.

Foto: FOTO i VIDEO: BK SOMBOR

Borba večeri bila je megdan između Antonija Biseta (BK Sombor) i Igora Rogića (BK Partizan). Gost je zasluženo slavio i na taj način postao osvajač 2. Memorijalnog turnira “Miroslav Gucunja”.

Foto: FOTO i VIDEO: BK SOMBOR

Poklone ispred grada Sombora junacima sa Košara uručio je potpredsednik skupštine Radomir Leković, a pehar prvaka države u ime BK Sombor na poklon majci junaka Kosani Gucunji dodelila je većnica za sport Antonija Nađ-Kosanović.

Video: FOTO i VIDEO: BK SOMBOR

Mečevima je prisustvovao i predsednik BS Vojvodine Marko Gašić, a spektakularnu bakljadu su organizovali momci iz Fondacije “Junak”.

Foto: FOTO i VIDEO: BK SOMBOR

Podsetimo, Somborci su ekipni prvaci Srbije i titulu su svečano proslavili u ringu svi zajedno sa svojim sugrađanima, pokazavši na taj način da je Sombor postao centar srpskog boksa.