AKTUELNO

Mari Laur, velika navijačica Novaka Đokovića je u Belgiji izvršila samoubistvo, a tragedija je potresla i Jelenu Đoković.

Na Tviter profilu tragično stradale Belgijanke, mogu se videti postovi skoro isključivo posvećeni Novaku Đokoviću.

Mari je pratila svaki njegov korak i kačila o njemu sve moguće detalje.

Nakon poraza od Aleksandra Zvereva u Tokiju, napisala je da joj je srce slomljneo zbog Novaka i da mrzi Olimpijske igre.

„Zašto ovo boli i više nego što bi trebalo? Osećam se depresivno koliko god je to moguće. Tenisenis nekada može biti tako okrutan. Srce mi je slomljeno. Novače, znam da te boli, ali nadam se da ćeš uskoro biti dobro. Uvek je toliko očekivanja i pritiska na tebi, mora da je teško što moraš da se uvek nosiš sa tim. Šaljem ti mnogo ljubavi i pozitivne energije, svi te volimo“, napisala je nekoliko dana posle Novakovog poraza od Zvereva.

Jednom prilikom je objasnila da je postala veliki Novakov navijač nakon poraza u finalu Rolan Garosa od Nadala 2012. godine.

„Sećam se da sam postala tvoj veliki navijač na Rolan Garosu 2012. godine, tada si mi zapao za oko. Sećam se da sam satima tražila sve o tebi na guglu i jutjubu. Od tada moja ljubav i divljenje tebi je samo poraslo. I mogu samo da ti kažem hvala ti na svemu“, napisala je Mari jednom prilikom.

Umela je sa Novakom i da se raduje.

„Bukvalno nemam reči, i dalje plačem od sreće i radosti. Osećam se nadrealno, ovo je kao san. Nije jedna, dve, tri, pet ili osam. Nego devet titula Australijan opena. Mislim da nikada neće biti sportiste u istoriji kao Novak Đoković“, pisala je Mari posle trijumfa u Australiji.

NJena sestra je posle smrti objavila je jedan ot tekstova koji pokzauju koliko je nesretna Mari volela Novaka.

„Nole, tokom svih godina koje su prošle, mnoge stvari su se promenile, ali moja ljubav i divljenje prema tebi samo su porasli. Sav tvoj rad, predanost su se isplatili i pogledaj sada šta si sve osvojio i kakve si neverovatne stvari postigao, šampione. Mora da si tako ponosan na sebe, kao i svi mi! A uz svoju ličnost, karakter i skromnost pribodio si i srca hiljada ljudi, uključujući i moje. Nole, mogu samo da ti se zahvalim, jer si takav kakav si. Možda to i ne znaš, ali mnogo si uticao na moj život, bio si mi jedan od najvećih primera“, stoji u srceparajućem tekstu.

#Novak Đoković